Zdravé hranolky

listopadu 22, 2016


A mohou být hranolky vůbec zdravé? Osobně si myslím, že spíš ne, ale tahle varianta je přeci jen o něco zdravější než klasická smažená. Tyhle hranolky děláme jednou za čas, protože Áňa je má moc ráda a já též nikdy neodolám. Pečeme je v troubě a s celkovou přípravou rozhodně nepřesáhneme ani půl hodiny.

→Můžete vyzkoušet také další recept na hranolky z batáty



Na jeden plech potřebujeme:
4 větší brambory
1 lžíce olivového oleje
sůl 
koření (my máme rádi Tymián)


Brambory opláchneme a nakrájíme na hranolky.


V míse pokapeme hranolky olejem a můžeme přidat sůl a koření. 



Rozprostřeme na plech a pečeme na 200°C 10-15minut.



No a to je fakt celý ;-) Dobrou chuť!


  • Sdílet:

Mohlo by se vám líbit

0 komentářů

Děkuji, že jste si udělali čas a napsali mi komentář :)